ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με πάνω από 30 κατηγορίες μηχανημάτων και περισσότερα από 200 προϊόντα ηλεκτρονικών συστημάτων ναυτιλίας, ανώτερης τεχνολογίας και ποιότητας, παρέχουμε πλήρη κάλυψη στις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις, τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Επιπλέον με βάση την πολυετή πείρα και παρουσία μας στον τομέα των ναυτιλιακών ηλεκτρονικών, έχουμε αναπτύξει την απαραίτητη τεχνογνωσία, που σε συνδυασμό με την εξειδίκευση μας στα προϊόντα που εμπορευόμαστε και υποστηρίζουμε, μας καθιστά ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο.

Δείτε Περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τομέα των ναυτιλιακών ηλεκτρονικών, η Minois Marine Electronics & Automation συνεχίζει την πορεία της, διαθέτοντας ανώτερης τεχνολογίας και ποιότητας μηχανήματα και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με απώτερο πάντα σκοπό την κάλυψη των αναγκών, τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της θάλασσας.

Με βάση την πολυετή μας πείρα και την άριστη γνώση του αντικειμένου, με σεβασμό στην ελληνική ναυτική παράδοση και με αγάπη για την ίδια την θάλασσα, εμείς οι άνθρωποι της Minois δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό για την εξυπηρέτηση σας.

Δείτε Περισσότερα

BINTEO

Μέσω ολιγόλεπτων βίντεο δικής μας παραγωγής και επιμέλειας, προσφέρουμε πλήρη περιγραφή και ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Δείτε Περισσότερα